Waarom kiezen voor TrueBlue?

Lees hier over de voordelen!

TrueBlue is het pensioenfonds voor de digitale sector. Wij weten wat hier speelt en spelen daarop in met een goed en flexibel pensioen. We zijn een ambitieus, jong fonds in een sterke groeimarkt. Zo houden we de kosten laag en de pensioenen gezond. Groei jij met ons mee?

Van en voor de digitale sector

TrueBlue is er voor alle bedrijven in de digitale sector. Ben je lid van werkgeversvereniging ICT Nederland? Dan is deelname aan ons pensioenfonds verplicht. Is jouw bedrijf actief in de digitale branche, maar ben je geen lid van ICT Nederland? Ook dan ben je van harte welkom bij TrueBlue. Heb je interesse?

button_Maak-een-afspraak.png

Een goed en flexibel pensioen

Als werkgever kun je kiezen uit 2 soorten regelingen voor je werknemers, of voor een combinatie daarvan. We bieden zowel een solide middelloonregeling (DB) als een flexibele beschikbare premieregeling (DC).

Daarbinnen bieden we jou allerlei keuzes, zodat de regeling goed bij jouw wensen en die van je werknemers past. Welke regeling je ook kiest, een partner- en wezenpensioen en premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid zijn meeverzekerd. Daarnaast heb je onder meer de keuze tussen een excedentpensioenUitbreiding van de pensioenregeling voor de opbouw van pensioen boven een bepaald salaris., een WIA-excedentpensioen en een Anw-hiaatregeling. Bij TrueBlue kies je wat je wilt. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

Jong fonds met ambitie

De digitale sector is een sterk groeiende sector die volop in beweging is. TrueBlue biedt werkgevers en werknemers in deze sector al sinds 2004 een goed pensioen. Op dit moment verzekeren we de pensioenen van 3.500 werknemers. En gemiddeld sluit zich iedere 2 weken een nieuwe werkgever bij ons aan. Dit biedt ons de kans om de kosten verder te verlagen en ons kapitaal voor later nog efficiënter te laten groeien.

Geen winstoogmerk

Anders dan een verzekeraar heeft TrueBlue geen winstoogmerk. Ook zijn onze gemiddelde kosten - en die van onze aanvullende verzekeringen - concurrerend vergeleken met andere partijen. En de kosten van onze beschikbare premieregeling zijn zonder meer aantrekkelijk te noemen.

Een gezond fonds

We zijn er trots op dat we met onze netto cashflow tot de top 3 pensioenfondsen van Nederland behoren. Dat komt doordat we als fonds veel actieve en weinig gepensioneerde deelnemers hebben. Een goed beleggingsresultaat kan onze positie daarbij verder versterken. Ons rendement lag de afgelopen jaren boven de 10%. Onze beleidsdekkingsgraad kenmerkt zich door een stijgende lijn; we zijn de afgelopen periode weer boven de 100% uitgekomen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? 

button_Maak-een-afspraak.png